El 2015 va ser un any molt complicat per a la producció de llúpol degut a les excepcionals altes temperatures que vam patir al mes de maig, seguides d’un juny i juliol no gens suaus…

Això va afectar moltíssim a la producció, que va ser molt per sota de l’esperada en la majoria de varietats, fins i tot molt inferiors a les de l’any anterior. Per aquest motiu moltes varietats només estan disponibles en formats petits de 50 i 100 grams.

 

Àcids Alfa i Olis Essencials

Si bé algunes varietats presenten un % d’Àcids Alfa per sota dels valors esperats, els resultat dels olis Totals ens mostren com l’assecatge a baixa temperatura per conservar millor els olis està donant bons resultats: algunes varietats com Cascade i Columbus tenen continguts en Olis molt per sobre dels valors habituals!

 

Preus

Els preus han estat calculats en funció de la productivitat de la varietat, i posteriorment modificats segons el resultat d’Alfa Àcids (per les varietats utilitzades normalment per amargor) o segons el resultat d’olis totals (per les varietats més aromàtiques).

En la següent taula trobareu el llistat de llúpols disponibles, amb les seves característiques, formats i preus.

 

preus-llupol

 

Per a compres superiors a 40€ l’enviament és gratuït!

Si t’interessa comprar els nostres llúpols, ho podrás fer a través del correu electrònic info@lupulina.com .

També podeu consultar pressupostos especials per compres conjuntes per associacions cerveceres o per compres de Cascade superiors a 1 kilo al correu electrònic info@lupulina.com.

ELS SOCIS DE LES ASSOCIACIONS ACCE, L’ASSOCIACIÓ EL TIRADOR DE GIRONA i BREW HOME BARCELONA TENEN UN 5% DE DESCOMPTE SOBRE ELS NOSTRES LLÚPOLS EN FLOR.

moltes gràcies per la vostra atenció i fins aviat
Jordi