COMPRAR LLÚPOL

Aquí trobaràs les diferents varietats de llúpol en flor i pèl·let que produïm, disponibles en petits formats (per a formats professionals, contactar a info@lupulina.com).

Tot el llúpol que oferim ha estat produït segons tècniques d’agricultura ecològica i assecat a baixa temperatura per conservar al màxim els olis essencials. L’assecatge i la peletització el fem a les nostres propies instal·lacions. L’envasem en atmosfera protectora en bosses opaques el mateix dia que finalitza l’assecatge (o la peletització) i el conservem en cambra frigorífica a 2ºC.

Àcids Alfa i Olis Essencials

Els Àcids Alfa s’han calculat segons el mètode EBC 7.7 per HPLC (High Pressure Liquid Chromatography), que dona valors més baixos però més reals que el EBC 7.4, al tractar-se d’un mètode específic el primer i no específic el segon. Els olis essencials totals s’han mesurat per destil·lació (EBC 7.10).

En tots els casos les analítiques s’han realitzat per un laboratori especialitzat en analítiques per llúpol.

Llúpol Ecològic

Des dels nostres inicis al 2013 sempre hem treballat la terra de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Els nostres primers camps, van ser inscrits al CCPAE al 2015, i la última ampliació al 2016. La normativa marca que calen 2 anys de bones pràctiques per obtenir la certificació. Es per això que els primers anys oferíem llúpol convencional i llúpol ecològic certificat. Desde la collita del 2019, tota la nostra producció té la certificació ecològica.

Descomptes especials per associacions

Lupulina.Cat recolzem les iniciatives i associacions que treballen per difondre la cultura de la cervesa artesana. Per això oferim un 10 % de descompte sobre els nostres llúpols als socis d’entitats com:

  • Associació el Tirador de Girona
  • Asociación de Cerveceros Caseros Españoles (ACCE)
  • Brew Home de Barcelona
  • Associació Singlot de Vilanova i la Geltrú
  • Club Maillard Col·lectiu Cerveser
  • C.C Llépols del llúpol, de Mancor de la Vall (Mallorca)
  • A.S.A.C.A. (Asociación Sevillana de Amantes de la Cerveza Artesana)

Demana el Codi Cupó a la teva associació, i el podràs utilitzar a la cistella de compres de la nostra web per obtenir el descompte.