COMO HO FEM?

Com ho fem?

El que volem és produir llúpol ecològic de casa nostra, amb la màxim qualitat, de forma artesanal i tenint cura de cada flor. Per tant, utilitzem processos naturals i sostenibles per aconseguir plantes sanes, naturals i aromàtiques

Per fer-ho possible, tenim un petit secret: som artesans agrícoles, és a dir, seguim uns processos de conreu i recollida a petita escala i de forma manual.

A la nostra manera

A Lupulina.cat volem aturar el temps. Per què? Perquè quan el productor de cervesa utilitzi el nostre llúpol, les flors siguin fresques, naturals i amb el mateix aroma que si les acabéssim de recol·lectar.

Volem aturar

El resultat

Gràcies a l’envasat al buit i el congelat, reduïm al màxim l’oxidació del llúpol i aturem el temps. L’artesà cerveser trobarà, quan obri el paquet, tot l’aroma, la qualitat i el sabor que té la planta un cop recol·lectada.

el temps

EL PROCÉS

  EL PROCÉS

 

El procés de plantació és del tot natural, respectant l’entorn i amb tècniques de producció a petita escala que ens permeten tenir cura de tot el procés.

  ASSECAT

 

Assequem les flors a temperatura ambient, per conservar al màxim els olis essencials. Això només s’ho poden permetre les petites produccions. Amb l’assecatge natural es mantenen intactes les propietats del llúpol.

  QUALITAT

 

Realitzem mostrejos de qualitat, per assegurar que les millors flors són les que acabaran en mans del productors de cervesa artesanal. Si es detecta qualsevol anomalia, es corregeix de forma immediata.

  ENVASAMENT

 

Envasament al buit i amb bosses opaques per mantenir les característiques aromàtiques i de sabor del llúpol. La llum del sol i l’oxigen són els responsables de la degradació de les flors i per tant, els en protegim. Lògicament, a Lupulina.cat ens hem prohibit obrir i reenvasar els paquets ja fets.

  CONGELACIÓ

 

Immediatament després de l’envasat, el llúpol es congela i es manté entre -3 i -5 ºC fins que abandona les nostres instal·lacions.

  TRAÇABILITAT

 

Seguim la traçabilitat de tota la producció. O sigui que, a través d’un número de referència, podem reproduir tota la història del producte (plantació, recol·lecció, assecat, envasat, congelat i arribada a punt final), amb l’objectiu de millorar la qualitat i detectar els problemes que puguin sorgir.